Zwemmen kunt u altijd leren

Wilt u al jaren leren zwemmen en komt het er maar steeds niet van dan moet het er nu maar eens van komen; niet uitstellen maar doen!

In de Swaneburg geven wij zwemles aan volwassenen. Voor ouderen die helemaal niet kunnen zwemmen of ouderen die het zwemmen een beetje verleerd zijn of mensen die erg bang zijn om te gaan zwemmen. Er zijn meer volwassenen dan u denkt die zich niet prettig voelen in het water.

Samen kunnen wij erg ver komen met het zwemmen waar u kunt staan maar ook waar u niet kunt staan. Onder begeleiding van onze bekwame, rustige erg geduldige instructrices leert u in heerlijk warm water het allereerste begin van het zwemmen.

De-Swaneburg-Coevorden_zwembad-sporthal_volwassenen-zwemlessen-01

Vertrouwd maken met het water

Eerst maken wij u vertrouwd met het water, dan zult u zien dat het drijven eigenlijk niet zo moeilijk is vooral als u weet dat u nog kunt gaan staan. Daarna beginnen wij met de schoolslag, de rugslag in uw eigen tempo; want u weet het , ook in het water geldt “ haastige spoed is zelden goed ‘. En dat allemaal in ons recreatiebad, waar u overal kunt staan.

Natuurlijk gaan wij later, als u er aan toe bent, naar het diepe en maken wij de zwemles helemaal af. Inclusief springen in het diepe en watertrappen. En als u dit wilt leren wij u ook nog duiken!

Ook voor onze oudere jeugd hebben wij een aparte tijd ingeruimd voor het leren zwemmen nl. onze volwassenen zwemles 10+

De-Swaneburg-Coevorden_zwembad-sporthal_recreatief-zwemmen-02

Voor wie is zwemles voor volwassenen

Volwassenenzwemles is bedoeld voor ouderen die op latere leeftijd nog willen leren zwemmen of die er nog iets bij wil leren. Maar ook voor de jeugd van 10 jaar en ouder ( onze zwemles 10+ ).

Tijden & tarieven

Hier vind je alle tijden & tarieven  van De Swaneburg.

De-Swaneburg-Coevorden_zwembad-sporthal_volwassenen-zwemlessen-02