snorkelen

Snorkelen: zwemmen én iets leren

Na het behalen van het B diploma van het ZWEM ABC kan je bij de Swaneburg door gaan met de zwemlessen voor de 3 snorkeldiploma’s.

Als voorbereiding op het duiken met perslucht leer je als beginnend snorkelaar om te zwemmen met zwemvliezen en snorkel. Daarbij hoort natuurlijk ook de duikbril. Ook leer je om onder water adem te halen door je snorkel.

Om je onder water behendiger te maken en om je veiliger te voelen onder water passen wij diverse onderdelen in tijdens de zwemlessen zoals behendigheid spelletjes en nog veel meer om tijdens je vakantie in zee te kunnen toepassen.

De-Swaneburg-Coevorden_zwembad-sporthal_snorkelen-01

Omgaan met snorkelapparatuur

Tijdens de lessen voor diploma snorkelen 1 zwemmen de lessers natuurlijk verschillende afstanden met snorkelapparatuur, leer je een platte knoop leggen onder water en moet je door onze hoepels zwemmen..

Tijdens de lessen voor snorkelen 2 moeten de kinderen onder water een emmer van de bodem omhoog “ blazen “ en op diverse manieren door de hoepels kronkelen.

Snorkelen 3 wordt alles een beetje moeilijker; je leert hoe je in het water de uitrusting aan en uit doet, je leert blind snorkelen en wat dacht je van het onder water leeg blazen van een cola fles, zodat deze weer gaat drijven.

Snorkelen is ideaal voor kinderen die willen blijven zwemmen en er steeds weer iets bij willen leren.

Tijden & tarieven

Hier vind je alle tijden & tarieven  van De Swaneburg.


klik hier »

De-Swaneburg-Coevorden_zwembad-sporthal_snorkelen-02