Kijklessen: de vooruitgang in zwemmen

Er is regelmatig de mogelijkheid om bij de zwemles van uw kind te kijken langs de rand van het zwembad. Bij aanvang van de zwemlesperiode hebben wij u een en ander vertelt over de wijze waarop wij onze zwemlessen verzorgen. U mocht die eerste les ook van dichtbij zien hoe wij met onze leerlingen omgaan. De volgende lessen moest u de lessen volgen vanuit onze horeca gelegenheid.

Eens in de 6 weken krijgt u van ons de gelegenheid om de lessen weer van dichtbij te zien. U ziet dan de vorderingen van uw kind en u kunt vragen stellen aan de zwemonderwijzeres waar uw kind les van heeft. Denk wel aan uw schoeisel; het is bij de Swaneburg niet toegestaan de natte gang, de douche ruimte en de perrons van de zwemzaal met straatschoeisel te betreden. Het is bij ons ook niet de gewoonte dat de kinderwagen mee gaat naar de zwemzaal en het is ook niet verstandig uw andere kinderen die dag mee te nemen.

De-Swaneburg-Coevorden_zwembad-sporthal_zwemlessen-01

Voor wie en wanneer

Ook tijdens de kijklessen moet het rustig blijven op de zwemzaal, dat komt de leskwaliteit van uw zoon/ dochter ten goede. Kunt u niet laat dan uw telefoonnummer achter bij de receptie, wij nemen dan contact met u op.

Deze kijklessen kosten u natuurlijk niets. Zorg wel voor slippers of gebruik de slofjes die u bij aanvang van de lesperiode van ons heeft gekregen. In de hal van onze accommodatie staat een automaat waar u die slofjes anders kunt kopen; zij kosten u € 0,50 per paar.

Voor wie is het: onze kijklessen zijn voor de ouders/ begeleiders van de kinderen die zwemles hebben bij de Swaneburg.

Wanneer: Eens in de 6 weken staat op ons mededelingenbord aangegeven wanneer de kijklessen zijn.

Tijden & tarieven

Hier vind je alle tijden & tarieven  van De Swaneburg.

De-Swaneburg-Coevorden_zwembad-sporthal_recreatief-zwemmen-17