Zwemlessen en de Doe-mee-pas

Voor sommigen in onze samenleving is zwemles niet te betalen omdat een gezin soms andere prioriteiten moet stellen. Maar daar heeft de gemeente Coevorden wat op gevonden.

De gemeente kent een Doe-mee-pas; met deze pas kan een gezinslid jonger dan 18 jaar een vergoeding krijgen om de zwemlessen te betalen. De vergoeding van de gemeente is op het ogenblik € 200 per jaar. De Swaneburg heeft met de gemeente afgesproken dat zij de jongens en meisjes die een zwemopleiding voor zwemdiploma A gaan volgen dit doen voor een vast bedrag.
Ook voor volwassen die tot 110% van het bijstandsniveau krijgen en voor 65+ onder deze omstandigheden kunnen blijven zwemmen bij ons, vraag naar de mogelijkheden bij ons aan de receptie of stuur een bericht

Tijden & tarieven

Hier vind je alle tijden & tarieven  van De Swaneburg.

De-Swaneburg-Coevorden_zwembad-sporthal_doe-mee-pas

Informeer bij de gemeente

Dit houdt in dat betrokkene zich richting gemeente vastlegt voor de bijdrage van 2 kalenderjaren ( in die 2 jaren kan het kind dus geen andere sport of culturele vergoedingen betaald krijgen via de Doe Mee Pas ).

Wil het kind doorgaan voor B dan vraagt de Swaneburg een vergoeding; dit kan ook uit de Doe Mee Pas ( het wordt dan 2 jaar en een beetje ).

Dus een goede gelegenheid voor de ouders om snel op zwemles te gaan met de zoon en/of dochter.

De-Swaneburg-Coevorden_zwembad-sporthal_gemeente-Coevorden