Doe-Mee-pas

De-Swaneburg-Coevorden_zwembad-sporthal_doe-mee-pas

Nieuw! Doe Mee Webwinkel

Vanaf 15 februari 2021 start de Doe-Mee-Webwinkel.
Die vervangt de Doe-Mee-Pas.
Heeft u op basis van uw minimum inkomen recht op de Doe-Mee-Pas-regeling of de Kindpakketregeling? 
Dan kunt u gebruikmaken van de Doe-Mee-Webwinkel.
Deze webwinkel is voor inwoners die een minimum inkomen hebben. U krijgt een budget per jaar en u kunt dat via de webwinkel zelf besteden bij aanbieders in de regio Zuidoost-Drenthe.
Deze aanbieders zijn verenigingen of ondernemers met een sportief of cultureel aanbod. Zoals theaters, sportscholen en winkels. Als u iets koopt, krijgt de aanbieder direct het geld. Dat is voor u en de aanbieder makkelijk. U hoeft geen pas meer te laten zien en u heeft meer keuze!

Heeft u al een Doe-Mee-Pas? Dan kunt u van de webwinkel gebruikmaken. Heeft u nog geen Doe-Mee-Pas en wilt u gebruikmaken van de Doe-Mee-Webwinkel? Vraag dan toegang tot de Doe-Mee-Webwinkel aan. 

Onderstaand de link naar de Doe Mee Webwinkel, klik op aanbod en klik links op zwembad.

https://doe-mee.coevorden.nl/

Zwemlessen en de Doe-mee-pas

Voor sommigen in onze samenleving is zwemles niet te betalen omdat een gezin soms andere prioriteiten moet stellen. Maar daar heeft de gemeente Coevorden wat op gevonden.
De gemeente kent een Doe-mee-pas; met deze pas kan een gezinslid jonger dan 18 jaar een vergoeding krijgen om de zwemlessen te betalen.
De vergoeding van de gemeente is op het ogenblik € 200 per jaar. De Swaneburg heeft met de gemeente afgesproken dat zij de jongens en meisjes die een zwemopleiding voor zwemdiploma A gaan volgen dit doen voor een vast bedrag.
Ook voor volwassen die tot 110% van het bijstandsniveau krijgen en voor 65+ onder deze omstandigheden kunnen blijven zwemmen bij ons.

Hier vind je alle tijden & tarieven  van De Swaneburg.

De-Swaneburg-Coevorden_zwembad-sporthal_gemeente-Coevorden