Zwembaden blijven open voor zwemlessen voor kinderen tot en met 12 jaar.

De zwemlessen gaan door zoals het nu lijkt.

Diplomazwemmen gaat vooralsnog ook door, wel wordt dit uiteraard aangepast en zal het diplomazwemmen te volgen zijn via livestream en zonder ouders worden afgenomen.

Wat betreft het banen zwemmen zijn wij druk in overleg, zodra hier meer over bekend is wordt u zo snel mogelijk op de hoogte gebracht.

Wat mag nu wel en niet?

Het verzwaringspakket geldt voor de komende twee weken, daarna gaan we weer terug naar de gedeeltelijke lockdown. Regionaal kunnen mogelijk nog extra maatregelen gaan gelden. Hoewel de zwembaden gesloten zijn, geldt een uitzondering voor de zwemlessen van kinderen tot en met 12 jaar. Maar net als voor de voorgaande maatregelen geldt ook nu dat de noodverordening weer moet worden aangepast en de de burgemeester uiteindelijk zijn handtekening moet zetten. Dit zal waarschijnlijk de komende dagen gebeuren. Voorlopig weten wij niet meer dan wat er staat op de website van Rijksoverheid. Mocht hier iets in wijzigen of er is meer duidelijkheid, laten wij je dat uiteraard zo snel mogelijk weten.

U kunt via onderstaande link het hele artikel lezen wat betreft de regels geldende bij de zwembaden.

Wij zijn uiteraard in druk overleg, zodra er veranderingen wat betreft de regels zijn wordt u uiteraard zo snel mogelijk op de hoogte gesteld.
Nadere informatie volgt snel.