Recreatief zwemmen

Bij De Swaneburg hebben wij voor alle recreatieve zwemmers wel een optie; van de vroege vogel tot speciale uren voor de dames of het gehele gezin.

Recreatief zwemmen bij De Swaneburg

Voor de recreatieve zwemmer is er altijd wel een momenytom te zwemmen bij De Swaneburg; vroeg zwemmen, een damesuurtje, speciale openingstijden voor tussen de middag of lekker met het gehele gezin. Ook voor de jeugd hebben wij speciale tijden in ons zwembad. In de vakanties zorgen wij voor extra plezier met speeltoestellen in het water of een swingende disco.

Zwemmen voor vroege vogels

Vroeg uit de veren en voor uw werk sportief en gezond de dag beginnen?

Speciaal voor deze mensen heeft de Swaneburg haar poorten vroeg geopend.

Rustig uw baantjes trekken zonder spelmateriaal en spelende kinderen met na afloop eventueel nog even in de gratis sauna, ons Turks stoombad of de whirlpool.

Tijden & tarieven

Hier vind je alle tijden & tarieven  van De Swaneburg.

De-Swaneburg-Coevorden_zwembad-sporthal_recreatief-zwemmen-02

Ochtendzwemmen

De-Swaneburg-Coevorden_zwembad-sporthal_recreatief-zwemmen-03

Elke morgen heerlijk alleen of met elkaar sportief bezig zijn in het heerlijke warme water van de Swaneburg. In het wedstrijdbad kunt u uw baantjes trekken zonder gestoord te worden door wilde kinderen of spelmateriaal. In het recreatiebad kunt u in heerlijk warm water van 32 graden uw oefeningen doen, kleine stukjes zwemmen of lekker drijven.

Na afloop alleen of samen in onze gratis badpak-/zwembroeksauna of  Turks stoombad en daarna lekker kletsend met z’n allen in de whirlpool. Na afloop kunt u in onze horeca-afdeling deze activiteit afsluiten met een kop koffie of thee.

Uurtje speciaal voor dames

Wilt u lekker zwemmen en vindt u het prettig als er alleen dames aanwezig zijn in de zwemzaal, dan is dit damesuurtje echt iets voor u.

In het wedstrijd bad kunt u heerlijk uw baantjes trekken zonder dat er gillende en spelende meisjes uw baantjes kruisen. In het recreatiebad met een watertemperatuur van 32 graden kunt u lekker uw oefeningen doen, drijven of andere activiteiten uitoefenen.

Ook onze gratis badpaksauna en Turks stoombad kunt u gebruiken en ook onze whirlpool staat te borrelen. Na afloop gezellig met elkaar een kop thee of koffie drinken in onze horeca sluit zo’n ochtend goed af.

Tijden & tarieven

Hier vind je alle tijden & tarieven  van De Swaneburg.

De-Swaneburg-Coevorden_zwembad-sporthal_recreatief-zwemmen-04

Kom jij ook een keertje bij ons zwemmen?

Alle tijden en tarieven vind je hier »

Lekker zwemmen tussen de middag

De-Swaneburg-Coevorden_zwembad-sporthal_recreatief-zwemmen-06

Een uurtje tussen de middag zwemmen en even los raken uit de dagelijkse beslommeringen of om zomaar de dag te breken, bij de Swaneburg kunt u door de week dagelijks terecht.

In het wedstrijdbad kunt u lekker uw baantjes trekken. In het recreatiebad, met een watertemperatuur van 32 graden, kunt u ontspannen uw oefeningen doen, heerlijk drijven of rustig zwemmen.

Na afloop gratis in onze badpak-/zwembroeksauna of in het Turks stoombad sluiten deze activiteit af. Aansluitend kunt u uw lunch gebruiken onder het genot van een kopje thee of koffie.

Avondzwemmen

Ook in de avonduren kunt u bij ons terecht voor uw zwemactiviteiten. Lekker uw baantjes trekken in het wedstrijdbad zonder dat u gestoord wordt door spelende kinderen of spelmateriaal. Wilt u uw oefeningen doen, korte stukjes zwemmen of alleen maar rustig drijven dan is ons recreatiebad met een watertemperatuur van 32 graden een juiste plaats voor u.

Na afloop in onze badpak-/zwembroeksauna in of het Turks stoombad … het kan bij de Swaneburg en nog wel gratis ook. Rond deze actieve avond af in onze borrelende whirlpool. Gezellig een kop koffie/thee, een fris of een biertje drinken is natuurlijk een perfect eind van deze avond.

Tijden & tarieven

Hier vind je alle tijden & tarieven  van De Swaneburg.

De-Swaneburg-Coevorden_zwembad-sporthal_recreatief-zwemmen-05

Zwemmen met het gehele gezin

De-Swaneburg-Coevorden_zwembad-sporthal_recreatief-zwemmen-07

Het gezinszwemmen op zondagochtend is speciaal bestemd voor zwemmen met het hele gezin. Er ligt speelgoed in het water; voor de kleinsten emmertjes, beestjes en dergelijke. Voor de groteren liggen de matten in het water van het wedstrijdbad. Natuurlijk is de glijbaan open. Voor het omkleden van de allerkleinsten hebben wij aankleedbanken bij ons mooie peuterbad.

Tijdens dit gezinszwemmen is het zwemmen alleen voor kinderen onder begeleiding van een oudere; kinderen alleen hebben geen toegang. Voor de kinderen die op zwemles zitten is er de mogelijkheid om wat extra te oefenen ( natuurlijk alleen onder begeleiding van een oudere ). U mag rustig een duikzeil gebruiken.

Het wedstrijdbad heeft een watertemperatuur van 27 graden; het recreatiebad tenminste 32 graden en ook ons peuterbad is heerlijk warm ( 32 graden ). Natuurlijk zijn onze gratis badpak-/zwembroeksauna, ons Turks stoombad en onze whirlpool de gehele tijd open en te gebruiken.

Baantjes zwemmen

Tijdens onze openstellingsuren recreatief zwemmen kunt u bij de Swaneburg ongestoord uw baantjes trekken.

Na afloop kunt u altijd gebruik maken van onze gratis badpak-/zwembroeksauna, ons Turks stoombad en onze whirlpool. Het wedstrijdbad heeft een watertemperatuur van 27 graden.

Hier vind u ons openstellingsrooster

 

De-Swaneburg-Coevorden_zwembad-sporthal_recreatief-zwemmen-08

Jeugdzwemmen in De Swaneburg is altijd leuk!

De-Swaneburg-Coevorden_zwembad-sporthal_recreatief-zwemmen-09

Jeugdzwemmen, wat is dat? Tijdens nagenoeg alle uren recreatief zwemmen bij de Swaneburg zijn er beperkingen opgelegd ten aanzien van het gedrag van vooral jeugdige bezoekers. Daarom hebben bij binnen ons openstellingsrooster een “ middag “ vrijgemaakt voor de jeugd.

Woensdagmiddag van 13.15 tot 15.30 uur hopen wij de jeugd van Coevorden te mogen ontvangen in ons zwembad. De glijbaan is aan, de whirlpool is aan het borrelen, zijn de sauna en het stoombad open en ligt er veel spelmateriaal in het wedstrijdbad.

Elke woensdag organiseren wij een uitdagende activiteit. Deze woensdag middag is ook uitermate geschikt voor kinderfeestjes.

Wil jij vaker komen zwemmen? Neem een abonnement!

Alle tijden en tarieven vind je hier »