Duikclub
Spirula

Er is veel moois onderwater te zien

In Coevorden is een enthousiaste groep mensen iedere vrijdagavond in het zwembad de Swaneburg te vinden om samen allerlei oefeningen te doen zodat er volop genoten kan worden in het buitenwater van alle mooie dingen die onder water zijn. Het is een gezellige vereniging met een actieve kern die samen 1 weekend per jaar in Zeeland de onderwaterwereld verkennen. En veel moois is er te zien in het Grevelingenmeer.

Ook dichter bij de deur wordt gedoken zoals bij Ruinerwold , Tynaarlo en Lingen D. Je kunt in je eigen tempo de oefeningen aanleren die je nodig hebt om je duikbrevetten te halen. Zodat je na verloop van tijd samen met een buddy (duikpartner) de onderwaterwereld kunt bezoeken. Je kunt dan ook in het buitenland tijdens bijvoorbeeld een vakantie gaan duiken om daar te zien hoe het er onderwater uit ziet. En aangezien de aarde uit veel water bestaat zijn de mogelijkheden onbeperkt.

Lijkt je duiken interessant en leuk kom dan op de vrijdagavond van 20.15 uur tot 21.00 uur vrijblijvend meedoen. Je kunt 4 x gratis meedoen zodat je kunt ervaren of duiken iets voor je is. Je kunt lid worden vanaf 12 jaar, met 14 jaar mag je duiken in het buitenwater.

Voor informatie kijk op onze website.