Open maar wel in blokjes

Beste allemaal

Wij gaan open, maar hoe…..
Aanstaande maandag gaan wij onze deuren weer openen voor bezoek. Niet allemaal gelijktijdig naar binnen, dat is n.l. niet mogelijk. 
Wij gaan starten met de vroege vogels en het banenzwemmen op maandag 18 mei
Op woensdag 20 mei gaan wij ook van start met de doelgroepen
De zwemlessen voor middendiep en diep starten wij in de week van 25 mei en daarover wordt iedereen gebeld.
De zwemlessen voor het ondiepe gedeelte starten wij weer vanaf 1 juni en daarover krijgt ook iedereen een telefoontje.

Daarnaast mogen de verenigingen weer aan de slag, allen onder voorwaarden en condities die genoemd zijn in het protocol veilig zwemmen.

De aanwijzingen waaraan iedereen moet voldoen, worden gedeeld in de zwemapp, facebook, website en liggen in de accommodatie.

Hoe gaat dit nu verder in zijn werk?
Op maandag is er vroege volgels en banenzwemmen van 7.00- 9.00 uur. Helaas mogen er per uur maar 30 bezoekers banen zwemmen en dat heeft vooral met de voorwaarden volgens protocol te maken en de ruimte die wij ter beschikking hebben. Dus zullen er tijdsblokken zijn van 1 uur. Het rooster hiervan volgt, er kunnen n.l. kleine aanpassingen zijn.

Hoe weet u of u deel kunt nemen? U kunt morgen van 9.00- 14.00 uur bellen, of mailen aan info@deswaneburg.nl en u inschrijven voor een bepaalde tijd. Vol is echter vol. Maandag zijn wij weer met regelmaat in de accommodatie, waarbij wij wel alle veiligheidsmaatregelen volgens protocol naleven.

De ingang naar de accommodatie is ook verplaatst, iedereen komt binnen aan de achterzijde van het gebouw en wordt via een bepaalde route naar kleedruimten en bad verwezen. Neem een paar slippers, een grote handdoek of badjas mee en zorg voor een tas, waarin u al uw kleding, incusief schoenen op kunt bergen. 

Als u in het bezig was van een geldige kaart op het moment dat wij de deuren moesten sluiten, wordt deze kaart voor alle betrokkenen verlengd met de periode van sluiting. Daarnaast werken wij alleen met pin betalingen, helaas is contante betaling i.v.m. de veiligheid even niet mogelijk.

Wij hopen u allen weer te zien, op welk moment dan ook in goede gezondheid