UPDATE! Storing

Nieuws

UPDATE! Storing

UPDATE!

UPDATE!

Zwembad

Door een technisch mankement aan de beweegbare bodem is het wedstrijdbad maar voor de helft bruikbaar. Naar verwachting kan het een aantal weken duren voordat dit verholpen kan worden. Dit heeft nogal wat consequenties voor het zwemmen.

Zo kunnen we verdeeld over het recreatiebad en wedstrijdbad maximaal 50 mensen toelaten. De aquasporten kunnen niet doorgaan. De doelgroepen in het recreatiebad gaan gewoon door. De zwemlessen gaan ook zoveel mogelijk gewoon door.

Compensatie

Voor het banenzwemmen en het vrijzwemmen geldt voorlopig 50% korting.

12 badenkaarten en kwartaalkaarten worden gecompenseerd als het bad gerepareerd is. Voor vragen hierover kunt u terecht bij de kassa.

Wij vinden het heel vervelend voor u als gebruiker van ons zwembad. Onze excuses en uiteraard doen we ons uiterste best om het zo snel als mogelijk te verhelpen.

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.