Eerste Jippakket overhandigd

Nieuws

Eerste Jippakket overhandigd

Nijlpaard Jip.jpg

Jip helpt de kinderen door het zwemABC

Sinds 1 januari 2023 is De Swaneburg een Sportfondsenorganisatie geworden. Bij Sportfondsen hebben ze een zwemlessysteem gericht op het jonge kind met Jip het nijlpaardje die ze met leuke verhalen door de lesstof heen helpt.

Afgelopen vrijdag werd het eerste Jippakket met tas en verzamelboek overhandigd aan Lotta door badjuf Jenny. Lotta was al goed aan het oefenen bij het Baby- Peuter en Kleuterzwemmen bij de Swaneburg en mocht nu doorstromen voor het zwemABC.

Jenny met Jip

In het verzamelboek staan leuke verhalen van Jip met zijn zwemvriendjes en is plek om al je polsbandjes te verzamelen en de medailles.

Aanstaande zaterdag is het eerste diplomazwemmen van dit jaar en dan krijgen alle kinderen die afzwemmen ook al een mooie bronzen (A), zilveren (B) of gouden medaille (C) met Jip er op.

Heeft je kind nog geen zwemdiploma en ben je ook benieuwd naar de lesmogelijkheden bij De Swaneburg, schrijf je dan in via deswaneburg@sportfondsen.nl of kom langs aan de Pampert 2 in Coevorden en vraag om het inschrijfformulier.

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.