Geweldig nieuws, maandag 7 juni weer helemaal open!

Geweldig nieuws en een goed vooruitzicht!

Maandag 7 juni starten wij weer met ons oude openstellingrooster. Deze is te vinden op www.deswaneburg.nl, onder openstelling.

Reserveren hoeft niet, maar wilt u zeker zijn van een plek mag dat natuurlijk wel. Vol blijft echter vol en zoals u/ jullie eerder in het protocol, welke door ons afgelopen week gepubliceerd is, kunnen lezen moet er ook nog steeds de 1.5 meter in acht gehouden worden. U wordt wel geregistreerd bij binnenkomst en deze gegevens bewaren wij 14 dagen.

Wij blijven voor toegang de achteringang gebruiken, de kassa is weer op de oude vertrouwde plaats in de horeca. Hier kunt u ook met inachtneming van de regels, koffie, thee etc. bestellen. Ook kunt u natuurlijk gebruik maken van ons buitenterras. Mondkapjes blijven binnen ook verplicht, daarnaast volgt u de routing en de aanwijzingen van het team.

Voor de zwemlessen is het handig om de kinderen nog zoveel mogelijk omgekleed te laten komen. Het moment in de kleedruimten is dan kort. Het kan zijn dat u verwezen wordt naar de kleedruimten van de sporthal. Overal moet nl ook de 1.5 meter gevolgd worden. Met betrekking tot wisseling aanvang tot stop zwemles, houdt ook hier rekening met elkaar. Dit geld natuurlijk ook voor vrijzwemmen, banenzwemmen, doelgroepen en verenigingen.

Op het Turks stoombad na is alles weer geopend. In de sauna kunnen helaas maar twee personen plaatsnemen, dit i.v.m. de ruimte.

Wij zijn er klaar voor en zien u/ jullie graag weer in onze accommodaties. Want ook teamsport mag in de sporthallen weer doorgaan!

Bestuur, team en manager zwem- en sportaccommodaties de Swaneburg/ Drostenhal