Fijn dat je weer komt zwemmen !

In de zomervakantie periode kunt u gebruik maken van een speciale zomerkaart die geldig is voor alle activiteiten die wij aanbieden in deze zomer periode. Deze kaart kost € 35.-

Openstelling vanaf 5 juli

Nu er een verruiming van de maatregelen van kracht is, gaan ook wij ons Corona protocol aanpassen. Wij starten met de verruiming op maandag 6 juli a.s.
Helaas de douches nog niet open, wij wachten op goedkeuring van het laboratorium.

Met betrekking tot de routing:
U bent weer welkom via voor en achterzijde van het pand, desinfecteer uw handen en scan zelf u kaart. Wij moeten wel een mondelinge gezondheidscontrole doen en daarna kunt u zich gewoon gaan omkleden in de kleedruimten van het zwembad. Uw badkleding hoeft niet meer onder uw kleding. U kunt ook het toilet gebruiken als dit nodig mocht zijn. Uw tas en kan op de plaats waar u deze voorheen ook neer zette. Ook kunnen kluisjes weer gebruikt worden. Wij zien wel heel graag dat u nog steeds via pin betaald. Houdt wel rekening met de 1.5 meter afstand op de andere bezoeker. Tijdens het banenzwemmen geldt deze 1.5 regel niet meer

En de horeca, hoe doen we dat? Er mag weer genuttigd worden, maar in de horeca moet de 1.5 meter regel nog steeds van kracht zijn. Hoe gaan we dit aanpakken. Er komen een aantal tafels te staan met minimaal aantal stoelen. Bij mooi weer, zien wij graag dat u de consumpties nuttigd op het terras.

Dan de glijbaan, whirlpool, sauna en stoombad:
De glijbaan kan open, zodra ook hiervan de rapportage binnen is. Met betrekking tot de andere zaken, kinderen zouden erin kunnen tot 18 jaar, helaas 18 jaar en ouder niet, dit omdat wij de 1,5 meter niet kunnen aanhouden in deze zeer kleine ruimten. Dus dezen blijven gesloten tot nader orde.

Ouders mogen ook met hun kinderen komen recreatie zwemmen. Wel moeten zij 1.5 meter afstand houden op andere volwassenen.

NOGMAALS, dit gaat dus in op maandag 6 juli a.s.