Diplomazwemmen en zwemmen voor de scholen

Beste allen

Morgen gaan wij diplomazwemmen voor A, B en C. Helaas mogen de ouders alleen hun kind omkleden en moeten dan weer naar buiten. Dit conform de door de overheid gestelde regels. Tijdens het diplomazwemmen worden er foto;s gemaakt en die zullen in de week van 10 januari op onze website gedeeld worden en wl zo dat u ze er ook af kunt halen.

De diploma uitreiking zal plaatsvinden op het terras aan de ingangzijde( nu achterkant gebouw, bij de picknicktafels) u kunt dan foto’s maken. Hoe de weergoden ons gezind zijn is een ? neem een paraplu mee, geef elkaar wel ruimte om foto’s te maken. Het meest belangrijke is het behalen van het diploma.

Waarschijnlijk heeft u allen ook meegekregen dat er vanaf maandag weer schoolzwemmen plaats mag vinden. Dit is dan ook naast het zwemlessen voor A, B en C op dit moment de enige activiteit die mag. 
Wij wachten net als velen met spanning de persconferentie van de 14e af en zullen u na deze persconferentie zo snel mogelijk op de hoogte brengen van eventuele veranderingen.

Met vriendelijke groet
manger zwem- en sportaccommodaites de Swaneburg/ Drostenhal

Henrica Bergsma