Binnen

AquaBOW

Pittig en verrassend

Wil jij meedoen met een superleuke, uitdagende en gezellige les waarbij je ongemerkt spieren traint waarvan je niet eens weet dat je ze hebt? Wil jij werken aan je core-stability en je houding en balans verbeteren? Dan is AquaBOW (bewegen op water), ook wel FloatFit genoemd, de les voor jou! Let op, de inhoud van deze les wijzigt iets in de zomer, in verband met wissel van materiaal.

Bij FloatFit geven we les op een drijvende mat. Op deze mat voer je oefeningen uit die voornamelijk zijn gebaseerd op fitnessoefeningen terwijl je continue bezig bent je balans te houden op de bewegende mat. De bewegingen van de mat op het water zorgen voor de extra intensiteit en een training die niet te vergelijken is met welke andere training dan ook!

In de zomer wordt er met wisselende materialen gewerkt en ook in een actieve circuitvorm waarbij ook de mat voorbij blijft komen.


Kleding
Tijdens FloatFit mag je over je badkleding heen een sportbroekje en/ of shirt dragen, net waar jij je prettig in voelt. Belangrijk is dat de kleding nat mag worden en niet te zwaar wordt als het nat is.

Wat heb je nodig?

  • Zwemkleding
  • Handdoek

Tarieven

Los Aqua-groepslesticket
7,70
Toegangspas (verplicht bij badenkaarten en abonnementen)
6,50
12-bezoekenkaart Aquagroepsles
72,00
Kwartaalabonnement all-in
84,80
Jaarabonnement all-in
302,00
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.